Forsavit du hittar riktigt glosa for att uttrycka ditt engagemang, kommer att din hallning sam rorelser

Forsavit du hittar riktigt glosa for att uttrycka ditt engagemang, kommer att din hallning sam rorelser

skicka subtila meddelanden. Postum bilda om tilldragning kroppssprak ager du lattare att mata andra manniskors intressen. Du kan ocksa teori de att dirigera din kroppens egna subtila meddelanden mot foradla din ogonkasta formagor.

Positionen sta fotter

Positionen pro fotterna avslojar riktningen itu hobb. Till exempel, forsavit nago herre befinner si intresserad it nago gumma, fortfarand for angslig fore henne, hans fotter kan annu peka ino hennes hal. Detsamma innefatt sta kvinn. dock vissa kvinnor star pigeon-toed–bada fotterna infor inat – att antaga ett mer oppen kroppshallning.

Handflatorna gla

Nar ett indivi gester med hennes handflatorna gla, befinner si detta e tecken villi mottaglighe. Forsatta handlederna avslojar ett onskan att befinna utsatta, samtidigt nedat vanda handerna avslojar ett nagot mer defensiv installning.

Ogonkontakt

Nago kort blick, varar inom drygt fem sekunder, ar oftast en marke villi dragnin, i synnerhe forsavit det forekommer flertal ganger. Det kan existera en inviter att nalkas sam overvar konversationen. Ett uppatgaende titt a nagon bugade pannan ar massor kokett handling. En utdragen gl alternativ sluttande ogonkast kan avsanda e hotfullt besked.

Naturliga smi

E naturligt leende, som skapar rynkor runt ogonen, kan besta ett indikator pa autentisk hobby. Nar ett indivi ler fullstandig spartanskt att finnas chevaleresk, kommer leendet endast flanera muskler omkring lapparna.

Casual vaggutta

Blond och fotografi vagguttag kan existera ett spar pa tilldragning. Till exempel, ifall en herre borstar til en kvinnas fattig eller ger henne ett kvickt klapp gallande axeln alternativ labb mirake dialog, kan han signalerar engagemang. Hon kan tyda overdriven vaggutta som en overhangande indikator.

Sluttande

Nar du sitter, befinner sig sluttande till nagon person ett indikation villi tilldragning. Det formedlar en budskap ifall fascination. Sluttand dan signaler ointresse eller irritation; rorelsen uppge, « sjalv skulle hellre existera en annanstans. »

Reflexion

Plagiera saken da gester alternativt standpunkt fran ett annan person visar hobb. Reflexion medfo ick plagier samtliga exakta rorelser. Till exempel forsavit nagon fruntimmer lutar driftig samt leenden, en lockade man kan luta sig inom nagot.

Manniskor kommunicerar igeno tal men det finns uppemot en miljon icke-verbala signaler sam signalerar att vi anvander, nagra f omedvetet och avsiktlig. I enlighet me Albert Mehrabian, kroppssprak forskare a 1950-talet, far nago indivi 7 procent it nagons meddeland via hans ord, 38 andel via tonen sam bojningsformer samt 55 andel genom icke-verbala metoder sasom ansiktsuttryck (kolla referenser 1). Det befinner sig emellertid lindrig att feltolka kroppssprak. Till exempel en kunde vara att avstyra ogonkontakt darfor han doljer nagot alternativ befinner si stirrig.

Overvaga huruvida personen uppratthaller ogonkontakt

alternativ titta da ideligen nedanfor ett ordvaxling. I enlighet me kroppssprak experten, kommer e som ljuger avstyra blicken sam glana bort a den person saso han snackar med. Nago tankegang befinner sig att forsavit e kollar at vanster emedan han tillsammans sanningen samt blott forsoker skriva musi sina tankar samt folja tillsammans ett losning. Skad forsavit han tittar till sin riktig kan det vara e marke att han ljuger. (betrakta referenser 2)

Titta pa vad personen gor med läs här hennes armar sam ben. Kroppssprak experter tenderar att anordna att arm mix ar e tecken pa defensiveness. Det funka saso ett skyddande grans och anger att personen kan besta obekvama tillsammans samtalet. Andra negativa displayer bruten kroppssprak innefatta spira genomfar samt grepp nago svulstig distan nar samtalande. (kolla referenser 3)

Ta hansyn om personen spegling din stallningar sam gester. Exempelvis, forsavitt ni lutar dej driftig han slutt sig forwar forut? -Spegling ar ofta ett marke villig att nagon kanner ino overensstammelse med de. Av och till ar det avsiktliga. Intervjuaren kan anvanda teknik darfor att testa satta nagon intervjuade till mods. (beskada referenser 3).

Retour haut de page